Деца "Център" 1999 - сезон 2011-2012
Програма на: Левски Кл 99

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 11.09.2011 10:30 h Левски Кл 99 - Брестник 997 - 0 Победа
2 14.09.2011 10:30 h Спартак Пд 99 - Левски Кл 9912 - 0 Загуба
3 18.09.2011 10:30 h Левски Кл 99 - Вихър 990 - 3 Загуба
4 25.09.2011 10:30 h Локо Пд 99 - Левски Кл 9912 - 0 Загуба
5 02.10.2011 10:30 h Левски Кл 99 - Тракия (Ст) 993 - 1 Победа
6 09.10.2011 10:30 h Кричим 99 - Левски Кл 995 - 1 Загуба
7 16.10.2011 10:30 h Левски Кл 99 - Асеновец 990 - 7 Загуба
8 22.10.2011 10:00 h Раковски 99 - Левски Кл 996 - 2 Загуба
9 30.10.2011 10:30 h Левски Кл 99 - Сокол 991 - 4 Загуба
10 06.11.2011 10:30 h Левски Кл 99 - Калояново 994 - 3 Победа
11 13.11.2011 10:00 h Металик 99 - Левски Кл 994 - 0 Загуба
12 20.11.2011 10:30 h Левски Кл 99 - Марица Мн 993 - 0 Победа
13 27.11.2011 10:30 h Ботев 99 - Левски Кл 995 - 0 Загуба
14 11.03.2012 10:30 h Брестник 99 - Левски Кл 990 - 3 Победа
15 17.03.2012 10:30 h Левски Кл 99 - Спартак Пд 990 - 7 Загуба
16 24.03.2012 10:30 h Вихър 99 - Левски Кл 993 - 0 Загуба
17 31.03.2012 10:30 h Левски Кл 99 - Локо Пд 990 - 2 Загуба
18 07.04.2012 10:30 h Тракия (Ст) 99 - Левски Кл 992 - 0 Загуба
19 14.04.2012 10:30 h Левски Кл 99 - Кричим 993 - 2 Победа
20 21.04.2012 10:30 h Асеновец 99 - Левски Кл 994 - 0 Загуба
21 28.04.2012 10:30 h Левски Кл 99 - Раковски 994 - 2 Победа
22 05.05.2012 10:30 h Сокол 99 - Левски Кл 995 - 4 Загуба
23 12.05.2012 10:30 h Калояново 99 - Левски Кл 995 - 2 Загуба
24 19.05.2012 10:30 h Левски Кл 99 - Металик 992 - 0 Победа
25 26.05.2012 10:30 h Марица Мн 99 - Левски Кл 990 - 3 Победа
26 02.06.2012 10:30 h Левски Кл 99 - Ботев 990 - 8 Загуба