Деца "Център" 1999 - сезон 2011-2012
Програма на: Калояново 99

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 10.09.2011 10:30 h Калояново 99 - Ботев 992 - 8 Загуба
2 14.09.2011 10:30 h Брестник 99 - Калояново 991 - 6 Победа
3 17.09.2011 10:30 h Калояново 99 - Спартак Пд 991 - 14 Загуба
4 25.09.2011 10:30 h Вихър 99 - Калояново 995 - 1 Загуба
5 01.10.2011 10:30 h Калояново 99 - Локо Пд 994 - 8 Загуба
6 08.10.2011 10:30 h Тракия (Ст) 99 - Калояново 995 - 2 Загуба
7 15.10.2011 10:30 h Калояново 99 - Кричим 991 - 4 Загуба
8 21.10.2011 10:30 h Асеновец 99 - Калояново 993 - 0 Загуба
9 29.10.2011 10:30 h Калояново 99 - Раковски 993 - 0 Победа
10 06.11.2011 10:30 h Левски Кл 99 - Калояново 994 - 3 Загуба
11 12.11.2011 10:30 h Калояново 99 - Сокол 993 - 5 Загуба
12 19.11.2011 10:30 h Калояново 99 - Металик 992 - 5 Загуба
13 27.11.2011 10:30 h Марица Мн 99 - Калояново 995 - 1 Загуба
14 11.03.2012 10:30 h Ботев 99 - Калояново 993 - 0 Загуба
15 18.03.2012 10:00 h Калояново 99 - Брестник 990 - 3 Загуба
16 25.03.2012 10:30 h Спартак Пд 99 - Калояново 999 - 0 Загуба
17 31.03.2012 10:30 h Калояново 99 - Вихър 990 - 6 Загуба
18 08.04.2012 10:30 h Локо Пд 99 - Калояново 9916 - 1 Загуба
19 14.04.2012 10:30 h Калояново 99 - Тракия (Ст) 991 - 3 Загуба
20 22.04.2012 10:30 h Кричим 99 - Калояново 991 - 1 Равен
21 28.04.2012 10:30 h Калояново 99 - Асеновец 990 - 5 Загуба
22 06.05.2012 10:30 h Раковски 99 - Калояново 996 - 2 Загуба
23 12.05.2012 10:30 h Калояново 99 - Левски Кл 995 - 2 Победа
24 19.05.2012 10:30 h Сокол 99 - Калояново 993 - 1 Загуба
25 26.05.2012 10:30 h Металик 99 - Калояново 994 - 1 Загуба
26 02.06.2012 10:30 h Калояново 99 - Марица Мн 993 - 3 Равен