Старша "Б" набор 93 - 2010-2011
Програма на: Ботев 93

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 10.09.2010 16:30 h Ботев 93 - Гигант 932 - 3 Загуба
2 18.09.2010 16:30 h Асеновец 93 - Ботев 933 - 0 Загуба
3 24.09.2010 16:30 h Ботев 93 - Металик 931 - 1 Равен
4 02.10.2010 15:30 h Стамболово 93 - Ботев 933 - 0 Загуба
5 09.10.2010 15:30 h Ботев 93 - Левски Карлово 931 - 0 Победа
6 16.10.2010 15:30 h Хеброс 93 - Ботев 932 - 1 Загуба
7 22.10.2010 15:30 h Ботев 93 - Свиленград 932 - 0 Победа
8 30.10.2010 15:30 h Ботев 93 - Брестник 930 - 2 Загуба
9 05.11.2010 14:30 h Марица 93 - Ботев 930 - 2 Победа
10 25.03.2011 15:00 h Гигант 93 - Ботев 930 - 1 Победа
11 01.04.2011 16:00 h Ботев 93 - Асеновец 931 - 3 Загуба
12 08.04.2011 16:00 h Металик 93 - Ботев 930 - 0 Равен
13 15.04.2011 16:00 h Ботев 93 - Стамболово 930 - 2 Загуба
14 21.04.2011 16:00 h Левски Карлово 93 - Ботев 932 - 0 Загуба
15 27.05.2011 16:00 h Ботев 93 - Хеброс 933 - 0 Победа
16 05.05.2011 16:00 h Свиленград 93 - Ботев 930 - 0 Равен
17 13.05.2011 17:00 h Брестник 93 - Ботев 932 - 0 Загуба
18 20.05.2011 10:30 h Ботев 93 - Марица 930 - 1 Загуба