Контроли - 2011-2012
Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 19.08.2011 09:30 h Ботев 97 - Васил Левски 97отл
1 24.08.2011 10:00 h Берое 97 - Ботев 970 - 0 Равен
1 26.08.2011 09:30 h Ботев 97 - Марица Пд 964 - 2 Победа
1 10.09.2011 10:00 h Ботев 97 - Спартак Пд 979 - 0 Победа
1 17.09.2011 10:30 h Ботев 97 - Васил Левски 973 - 1 Победа
2 11.11.2011 10:00 h Ботев 97 - Спартак Пд 9710 - 0 Победа
2 16.11.2011 14:00 h Сливен 97 - Ботев 973 - 3 Равен
2 19.11.2011 10:30 h Ботев 97 - Васил Левски 972 - 0 Победа
2 25.11.2011 13:00 h Ботев 97 - Чавдар 972 - 2 Равен
2 03.12.2011 11:00 h Славия 97 - Ботев 974 - 1 Загуба
2 18.02.2012 10:00 h Левски 97 - Ботев 971 - 0 Загуба
2 25.02.2012 13:00 h Берое 97 - Ботев 972 - 0 Загуба
2 03.03.2012 11:00 h Септември 97 - Ботев 970 - 3 Победа
2 10.03.2012 13:00 h Славия 97 - Ботев 970 - 2 Победа
2 17.03.2012 10:30 h Ботев 97 - Васил Левски 970 - 0 Равен
2 24.03.2012 10:30 h Марица Пд 96 - Ботев 972 - 2 Равен
2 26.05.2012 10:30 h Ботев 97 - Борислав 972 - 0 Победа
2 02.06.2012 10:30 h Тракиец (Пз) 96/97 - Ботев 971 - 5 Победа