Деца "Център" 2000 - 2012/2013
Програма на: "Ботев 2002" 2000

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 08.09.2012 10:30 h "Ботев 2002" 2000 - Калояново 200016 - 0 Победа
2 15.09.2012 10:30 h Тракия 2000 - "Ботев 2002" 20000 - 3 Победа
3 19.09.2012 15:00 h "Ботев 2002" 2000 - Атлетико-М 200015 - 0 Победа
4 23.09.2012 10:30 h Асеновец 2000 - "Ботев 2002" 20000 - 7 Победа
5 29.09.2012 12:00 h "Ботев 2002" 2000 - Родопея 200014 - 0 Победа
6 03.10.2012 16:00 h Труд 2000 - "Ботев 2002" 20001 - 14 Победа
7 06.10.2012 10:30 h "Ботев 2002" 2000 - Екохотел 200010 - 0 Победа
8 14.10.2012 10:30 h Брестник 2000 - "Ботев 2002" 20000 - 3 Победа
9 20.10.2012 11:00 h "Ботев 2002" 2000 - Хасково 200018 - 0 Победа
10 28.10.2012 10:30 h "Ботев 2002" 2000 - Тракия (Ст) 200012 - 0 Победа
11 03.11.2012 10:30 h Спартак 2000 - "Ботев 2002" 20001 - 6 Победа
12 11.11.2012 10:30 h "Ботев 2002" 2000 - Ботев 20003 - 1 Победа
13 17.11.2012 10:30 h Раковски 2000 - "Ботев 2002" 20001 - 18 Победа
14 25.11.2012 12:00 h "Ботев 2002" 2000 - Локо Пд 20002 - 1 Победа
15 02.12.2012 11:00 h Атлетик 2000 - "Ботев 2002" 20000 - 10 Победа
16 02.03.2013 10:30 h Калояново 2000 - "Ботев 2002" 2000 - 
17 09.03.2013 10:30 h "Ботев 2002" 2000 - Тракия 200012 - 0 Победа
18 16.03.2013 10:30 h Атлетико-М 2000 - "Ботев 2002" 20000 - 3 Победа
19 23.03.2013 10:00 h "Ботев 2002" 2000 - Асеновец 200012 - 0 Победа
20 31.03.2013 11:00 h Родопея 2000 - "Ботев 2002" 20001 - 7 Победа
21 03.04.2013 12:00 h "Ботев 2002" 2000 - Труд 200014 - 0 Победа
22 06.04.2013 10:30 h Екохотел 2000 - "Ботев 2002" 20000 - 7 Победа
23 13.04.2013 10:00 h "Ботев 2002" 2000 - Брестник 20003 - 0 Победа
24 20.04.2013 11:00 h Хасково 2000 - "Ботев 2002" 20001 - 8 Победа
25 28.04.2013 10:00 h Тракия (Ст) 2000 - "Ботев 2002" 20001 - 4 Победа
26 04.05.2013 10:00 h "Ботев 2002" 2000 - Спартак 20007 - 1 Победа
27 12.05.2013 10:30 h Ботев 2000 - "Ботев 2002" 20003 - 2 Загуба
28 18.05.2013 10:00 h "Ботев 2002" 2000 - Раковски 200011 - 0 Победа
29 25.05.2013 10:30 h Локо Пд 2000 - "Ботев 2002" 2000 - 
30 01.06.2013 10:30 h "Ботев 2002" 2000 - Атлетик 2000 -