Контроли - зима 2013
Програма на: Левски 99

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 16.02.2013 14:30 h Ботев 99 - Левски 993 - 0 Загуба
1 02.03.2013 12:30 h Левски 99 - Ботев 992 - 1 Победа