Контроли
Програма на: Ботев 99

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 31.07.2013 10:30 h Асеновец 98/99 - Ботев 990 - 2 Победа
1 14.08.2013 11:30 h Ботев 99 - Литекс 990 - 1 Загуба
1 11.12.2013 13:00 h Ботев 99 - Неврокоп (ГД) 990 - 0 Равен
1 13.12.2013 13:00 h Ботев 99 - Левски 992 - 2 Равен
2 15.02.2014 14:00 h Славия 99 - Ботев 991 - 0 Загуба
2 18.02.2014 12:30 h Ботев 99 - Лудогорец 991 - 1 Равен
2 22.02.2014 10:30 h Спартак Пд 99 - Ботев 991 - 1 Равен
2 27.02.2014 14:00 h Литекс 99 - Ботев 990 - 1 Победа
2 07.05.2014 10:30 h Берое 99 - Ботев 991 - 6 Победа
2 25.05.2014 10:00 h Ботев 99 - Брестник 998 - 0 Победа