Деца "А" 1999 - 2013/2014
Програма на: Ботев 99

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 21.09.2013 10:30 h Векта 99 - Ботев 992 - 1 Загуба
4 20.11.2013 11:00 h Локо Пд 99 - Ботев 994 - 1 Загуба