Деца "А" 1999 - 2013/2014
Програма на: Борислав 99

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
4 12.10.2013 11:00 h Борислав 99 - Девин 996 - 0 Победа
16 03.05.2014 10:30 h Борислав 99 - Марица Мн 993 - 0 Победа