Деца "А" 1999 - 2013/2014
Програма на: Девин 99

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 21.09.2013 11:00 h Девин 99 - Родопа 992 - 1 Победа
8 09.11.2013 11:00 h Девин 99 - Марица Мн 993 - 0 Победа
13 12.04.2014 11:00 h Девин 99 - Борислав 993 - 0 Победа
17 10.05.2014 11:00 h Марица Мн 99 - Девин 991 - 3 Победа