Деца "Б" 2000 - 2013/2014
Програма на: Левски Кл 2000

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 21.09.2013 12:30 h Левски Кл 2000 - Хасково 20001 - 1 Равен
2 28.09.2013 11:00 h Левски Кл 2000 - Родопея 20001 - 1 Равен
3 05.10.2013 12:30 h Марица Пд 2000 - Левски Кл 2000 - 
4 12.10.2013 10:30 h Левски Кл 2000 - Тракия (Ст) 20001 - 1 Равен
5 20.10.2013 10:30 h Ботев 2000 - Левски Кл 20006 - 0 Загуба
6 27.10.2013 12:00 h Левски Кл 2000 - Локо Пд 20004 - 1 Победа
7 03.11.2013 10:30 h Спартак Пд 2000 - Левски Кл 20001 - 1 Равен
8 09.11.2013 10:30 h Левски Кл 2000 - Металик 20004 - 1 Победа
9 16.11.2013 12:00 h "Ботев 2002" 2000 - Левски Кл 20003 - 0 Загуба
10 23.03.2014 11:00 h Хасково 2000 - Левски Кл 20001 - 4 Победа
11 30.03.2014 12:00 h Родопея 2000 - Левски Кл 20003 - 0 Загуба
12 06.04.2014 12:00 h Левски Кл 2000 - Марица Пд 20005 - 0 Победа
13 13.04.2014 10:30 h Тракия (Ст) 2000 - Левски Кл 20003 - 2 Загуба
14 18.04.2014 10:30 h Левски Кл 2000 - Ботев 20000 - 3 Загуба
15 27.04.2014 10:30 h Локо Пд 2000 - Левски Кл 20002 - 3 Победа
16 04.05.2014 10:00 h Левски Кл 2000 - Спартак Пд 20000 - 0 Равен
17 11.05.2014 10:30 h Металик 2000 - Левски Кл 20000 - 3 Победа
18 18.05.2014 10:30 h Левски Кл 2000 - "Ботев 2002" 2000 -