Деца "Б" 2000 - 2013/2014
Програма на: Ботев 2000

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 22.09.2013 10:00 h Ботев 2000 - Локо Пд 20001 - 0 Победа
2 27.09.2013 15:30 h Спартак Пд 2000 - Ботев 20000 - 5 Победа
3 05.10.2013 10:30 h Ботев 2000 - Металик 20003 - 0 Победа
4 13.10.2013 10:00 h "Ботев 2002" 2000 - Ботев 20002 - 1 Загуба
5 20.10.2013 10:30 h Ботев 2000 - Левски Кл 20006 - 0 Победа
6 26.10.2013 10:00 h Родопея 2000 - Ботев 20000 - 2 Победа
7 03.11.2013 13:00 h Ботев 2000 - Марица Пд 200016 - 0 Победа
8 10.11.2013 10:30 h Тракия (Ст) 2000 - Ботев 20001 - 4 Победа
9 17.11.2013 12:30 h Ботев 2000 - Хасково 200013 - 0 Победа
10 23.03.2014 10:30 h Локо Пд 2000 - Ботев 20000 - 4 Победа
11 29.03.2014 10:30 h Ботев 2000 - Спартак Пд 20007 - 0 Победа
12 05.04.2014 10:30 h Металик 2000 - Ботев 20000 - 3 Победа
13 13.04.2014 10:30 h Ботев 2000 - "Ботев 2002" 20001 - 0 Победа
14 18.04.2014 10:30 h Левски Кл 2000 - Ботев 20000 - 3 Победа
15 27.04.2014 11:00 h Ботев 2000 - Родопея 200012 - 0 Победа
16 04.05.2014 10:00 h Марица Пд 2000 - Ботев 20000 - 7 Победа
17 11.05.2014 10:30 h Ботев 2000 - Тракия (Ст) 20006 - 0 Победа
18 17.05.2014 10:30 h Хасково 2000 - Ботев 20000 - 3 Победа