Деца "Център" 2001 - 2013/2014
Програма на: Ботев 2001

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 22.09.2013 12:00 h Ботев 2001 - Марица Пд 200118 - 0 Победа
2 22.11.2013 10:30 h Локо Пд-1 2001 - Ботев 20010 - 6 Победа
3 05.10.2013 12:00 h Ботев 2001 - Белащица 200119 - 0 Победа
4 13.10.2013 10:30 h Ботев 2001 - Спартак Пд 20017 - 0 Победа
5 20.10.2013 10:30 h Асеновец 2001 - Ботев 20010 - 4 Победа
6 29.11.2013 11:00 h Ботев 2001 - Локо Пд-2 20013 - 0 Победа
7 02.11.2013 15:00 h Хасково 2001 - Ботев 20012 - 6 Победа
8 10.11.2013 10:30 h Ботев 2001 - Брестник 20013 - 0 Победа
9 17.11.2013 10:30 h Кричим 2001 - Ботев 20010 - 17 Победа
10 23.03.2014 10:30 h Марица Пд 2001 - Ботев 2001 - 
11 30.03.2014 10:30 h Ботев 2001 - Локо Пд-1 200113 - 0 Победа
12 06.04.2014 10:30 h Белащица 2001 - Ботев 20010 - 3 Победа
13 13.04.2014 10:30 h Спартак Пд 2001 - Ботев 20010 - 4 Победа
14 18.04.2014 12:00 h Ботев 2001 - Асеновец 20014 - 2 Победа
15 27.04.2014 10:30 h Локо Пд-2 2001 - Ботев 20010 - 3 Победа
16 07.05.2014 15:00 h Ботев 2001 - Хасково 20017 - 1 Победа
17 11.05.2014 14:00 h Брестник 2001 - Ботев 20011 - 4 Победа
18 18.05.2014 10:30 h Ботев 2001 - Кричим 20017 - 0 Победа