Деца "А" 1996 - 2010-2011
Програма на: Родопа 96

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 18.09.2010 16:30 h Родопа 96 - Асеновец 960 - 0 Равен
2 25.09.2010 16:30 h Ботев 96 - Родопа 966 - 0 Загуба
3 02.10.2010 15:30 h Родопа 96 - Марица Пд 961 - 3 Загуба
4 09.10.2010 15:30 h Векта 96 - Родопа 963 - 1 Загуба
5 16.10.2010 15:30 h Родопа 96 - Локо Пд 960 - 3 Загуба
6 23.10.2010 15:30 h Жътвари 96 - Родопа 962 - 0 Загуба
7 30.10.2010 15:30 h Родопа 96 - Тракия 962 - 1 Победа
8 02.04.2011 12:00 h Асеновец 96 - Родопа 962 - 0 Загуба
9 09.04.2011 11:00 h Родопа 96 - Ботев 962 - 5 Загуба
10 16.04.2011 11:00 h Марица Пд 96 - Родопа 962 - 0 Загуба
11 23.04.2011 11:00 h Родопа 96 - Векта 960 - 6 Загуба
12 30.04.2011 11:00 h Локо Пд 96 - Родопа 961 - 1 Равен
13 07.05.2011 12:00 h Родопа 96 - Жътвари 964 - 0 Победа
14 14.05.2011 10:30 h Тракия 96 - Родопа 960 - 1 Победа