Футбол 9 - набор 2002 - 2013/2014
Програма на: Ботев 2002

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 28.09.2013 12:00 h "Ботев-2002" 2002 - Ботев 20020 - 9 Победа
2 05.10.2013 09:00 h Спартак Пд 2002 - Ботев 20020 - 10 Победа
3 12.10.2013 12:00 h Ботев 2002 - Асеновец 20029 - 0 Победа
4 19.10.2013 10:00 h Марица Пд 2002 - Ботев 20020 - 4 Победа
5 26.10.2013 09:00 h Ботев 2002 - Локо Пд 20023 - 0 Победа
6 02.11.2013 11:00 h Екохотел 2002 - Ботев 20020 - 7 Победа
7 09.11.2013 10:00 h Ботев 2002 - Реал Пд 20026 - 0 Победа
8 29.03.2014 09:00 h Ботев 2002 - Асеновец 200212 - 0 Победа