Футбол 7 - набор 2003 - 2013/2014
Програма на: Ботев 2003

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 28.09.2013 12:00 h Локо Пд 2003 - Ботев 20032 - 2 Равен
2 05.10.2013 09:00 h Ботев 2003 - Асеновец 20034 - 1 Победа
3 12.10.2013 09:00 h Марица-2 Пд 2003 - Ботев 20031 - 1 Равен
4 19.10.2013 09:00 h Ботев 2003 - Векта 20036 - 2 Победа
5 26.10.2013 09:00 h Марица-1 Пд 2003 - Ботев 20031 - 4 Победа
6 02.11.2013 09:00 h Спартак Пд 2003 - Ботев 20032 - 6 Победа
7 09.11.2013 10:00 h Ботев 2003 - Орлета Пз 20035 - 2 Победа