Футбол 7 - набор 2004 - 2013/2014
Програма на: Локо Пд 2004

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
2 06.10.2013 09:00 h Ботев 2004 - Локо Пд 20041 - 2 Победа
3 13.10.2013 09:00 h Локо Пд 2004 - Суперстарс 200411 - 3 Победа
4 20.10.2013 12:00 h Векта 2004 - Локо Пд 20040 - 4 Победа
5 27.10.2013 11:00 h Локо Пд 2004 - Асеновец 20045 - 2 Победа
6 03.11.2013 12:00 h Марица Пд 2004 - Локо Пд 20048 - 2 Загуба
7 10.11.2013 10:00 h Локо Пд 2004 - Металик 20042 - 2 Равен
8 17.11.2013 10:00 h Орлета Пз 2004 - Локо Пд 20043 - 6 Победа
9 24.11.2013 09:00 h Локо Пд 2004 - Спартак Пд 20046 - 2 Победа