Контроли - 2014/2015
Програма на: Ботев 2001

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 26.06.2014 10:00 h Ботев 2001 - Спартак Пд 20015 - 0 Победа
1 04.07.2014 09:30 h Ботев 2001 - Брестник 200010 - 0 Победа
1 16.08.2014 09:30 h Ботев 2000 - Ботев 20018 - 1 Загуба
1 22.08.2014 17:00 h Ботев 2001 - Неврокоп (ГД) 20004 - 0 Победа