Деца "Център" 2002 - 2014/2015
Програма на: Ботев 2002

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 14.09.2014 10:30 h Асеновец 2002 - Ботев 20020 - 16 Победа
2 21.09.2014 10:30 h Ботев 2002 - Марица Цл 20023 - 0 Победа
3 28.09.2014 10:00 h Марица Пд 2002 - Ботев 20020 - 1 Победа
4 05.10.2014 10:00 h Ботев 2002 - Локо Пд 20021 - 0 Победа
5 11.10.2014 12:00 h Брестник 2002 - Ботев 20020 - 10 Победа
6 19.10.2014 10:30 h Градина 2002 - Ботев 20020 - 25 Победа
7 26.10.2014 10:30 h Ботев 2002 - Евроколеж 200210 - 0 Победа
8 02.11.2014 10:30 h Калояново 2002 - Ботев 20020 - 3 Победа
9 09.11.2014 10:30 h Ботев 2002 - Левски Кл 20029 - 0 Победа
10 16.11.2014 10:30 h Спортинг 2002 - Ботев 20021 - 12 Победа
11 22.11.2014 10:30 h Ботев 2002 - Спартак Пд 20026 - 2 Победа
12 19.03.2015 10:30 h Ботев 2002 - Асеновец 20025 - 0 Победа
13 28.03.2015 10:30 h Марица Цл 2002 - Ботев 20020 - 3 Победа
14 04.04.2015 10:00 h Ботев 2002 - Марица Пд 20027 - 1 Победа
15 01.06.2015 18:00 h Локо Пд 2002 - Ботев 20020 - 1 Победа
16 19.04.2015 10:30 h Ботев 2002 - Брестник 20023 - 0 Победа
17 26.04.2015 10:30 h Ботев 2002 - Градина 20023 - 0 Победа
18 03.05.2015 10:30 h Евроколеж 2002 - Ботев 20020 - 11 Победа
19 10.05.2015 12:00 h Ботев 2002 - Калояново 20023 - 0 Победа
20 20.05.2015 16:00 h Левски Кл 2002 - Ботев 20021 - 3 Победа
21 24.05.2015 10:30 h Ботев 2002 - Спортинг 20023 - 0 Победа
22 28.05.2015 16:00 h Спартак Пд 2002 - Ботев 20022 - 0 Загуба