Деца "Център" 2002 - 2014/2015
Програма на: Спортинг 2002

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 14.09.2014 10:30 h Спортинг 2002 - Калояново 20025 - 1 Победа
2 21.09.2014 10:30 h Левски Кл 2002 - Спортинг 20025 - 0 Загуба
3 28.09.2014 10:30 h Спортинг 2002 - Градина 200210 - 0 Победа
4 04.10.2014 10:30 h Спортинг 2002 - Спартак Пд 20020 - 5 Загуба
5 12.10.2014 10:30 h Асеновец 2002 - Спортинг 20022 - 2 Равен
6 19.10.2014 10:30 h Спортинг 2002 - Марица Цл 2002 - 
7 26.10.2014 12:00 h Марица Пд 2002 - Спортинг 200210 - 2 Загуба
8 02.11.2014 10:30 h Спортинг 2002 - Локо Пд 20021 - 11 Загуба
9 09.11.2014 10:30 h Брестник 2002 - Спортинг 20023 - 0 Загуба
10 16.11.2014 10:30 h Спортинг 2002 - Ботев 20021 - 12 Загуба
11 23.11.2014 10:00 h Евроколеж 2002 - Спортинг 20026 - 3 Загуба
12 19.03.2015 10:30 h Калояново 2002 - Спортинг 20023 - 0 Загуба
13 28.03.2015 10:30 h Спортинг 2002 - Левски Кл 20022 - 6 Загуба
14 05.04.2015 10:30 h Градина 2002 - Спортинг 20020 - 3 Победа
15 10.04.2015 10:30 h Спартак Пд 2002 - Спортинг 200213 - 0 Загуба
16 19.04.2015 10:30 h Спортинг 2002 - Асеновец 20020 - 3 Загуба
17 26.04.2015 10:30 h Марица Цл 2002 - Спортинг 2002 - 
18 03.05.2015 10:30 h Спортинг 2002 - Марица Пд 20020 - 3 Загуба
19 08.05.2015 18:00 h Локо Пд 2002 - Спортинг 20023 - 0 Загуба
20 16.05.2015 10:30 h Спортинг 2002 - Брестник 20020 - 3 Загуба
21 24.05.2015 10:30 h Ботев 2002 - Спортинг 20023 - 0 Загуба
22 31.05.2015 10:30 h Спортинг 2002 - Евроколеж 2002 -