Контроли - 2010-2011
Програма на: Ботев 96

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 04.02.2011 10:30 h Родопа 96 - Ботев 960 - 6 Победа
1 13.02.2011 12:30 h Славия 96 - Ботев 961 - 4 Победа
1 26.02.2011 10:30 h Обеля 94 - Ботев 962 - 0 Загуба
1 03.03.2011 10:30 h Ботев 96 - Спартак Пд 950 - 3 Загуба
1 04.03.2011 10:30 h Ботев 96 - Марица Пд 964 - 0 Победа
1 05.03.2011 10:30 h Ботев 96 - Ботев 971 - 0 Победа
1 12.03.2011 11:00 h Ботев 96 - Локо Пд 962 - 1 Победа
1 20.03.2011 10:00 h Ботев 96 - Спартак Пд 952 - 0 Победа
1 26.03.2011 10:00 h Ботев 96 - Марица Пд 966 - 0 Победа
1 13.04.2011 12:00 h Ботев 96 - ЦСКА 962 - 1 Победа
1 19.05.2011 18:30 h Берое 96 - Ботев 961 - 2 Победа