Контроли - 2010-2011
Програма на: Ботев 98

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 05.02.2011 10:30 h Ботев 97 - Ботев 982 - 0 Загуба
1 12.02.2011 10:30 h Ботев 2000 - Ботев 980 - 11 Победа
1 08.04.2011 10:30 h Ботев 98 - Черно море 983 - 2 Победа