Купа на БФС - набор 99 - 2014/2015
Програма на: Ботев 99

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 10.09.2014 10:00 h Ботев 99 - Локо Пд 992 - 0 Победа
2 17.09.2014 10:00 h Ботев 99 - Спартак Пд 991 - 1
5 - 4
 - 
Равен
3 31.10.2014 14:00 h Ботев 99 - Септември Сф 993 - 0 Победа
4 12.11.2014 14:00 h Ботев 99 - Славия 992 - 1 Победа
5 18.03.2015 14:30 h Ботев 99 - ДИТ 99 -