Контроли - зима 2015
Програма на: Ботев 2001

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 01.02.2015 10:30 h Ботев 2001 - Спартак Пд 20017 - 0 Победа
1 05.02.2015 18:00 h Ботев 2001 - Спартак Пд 20003 - 2 Победа
1 08.02.2015 11:00 h Ботев 2001 - Брестник 20007 - 0 Победа
1 15.02.2015 11:00 h Ботев 2001 - Берое 20015 - 0 Победа