Контроли - зима 2015
Програма на: Ботев 2002

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 03.02.2015 11:00 h Ботев 2002 - Берое 20026 - 1 Победа
1 12.02.2015 12:00 h Ботев 2002 - Левски 20021 - 0 Победа