Деца "Б" 1997 - 2010-2011
Програма на: Ботев 97

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 18.09.2010 15:30 h Спартак Пд 97 - Ботев 970 - 6 Победа
2 26.09.2010 15:30 h Ботев 97 - Средногорец 9712 - 0 Победа
3 02.10.2010 15:30 h Левски 97 - Ботев 970 - 2 Победа
4 10.10.2010 15:30 h Ботев 97 - Локо Пд 974 - 0 Победа
5 17.10.2010 15:30 h Раковски 97 - Ботев 970 - 7 Победа
6 24.10.2010 15:30 h Ботев 97 - Марица Пд 975 - 1 Победа
7 31.10.2010 15:30 h Васил Левски 97 - Ботев 970 - 1 Победа
8 06.11.2010 15:30 h Борислав 97 - Ботев 974 - 1 Загуба
9 14.11.2010 15:30 h Ботев 97 - Брестник 973 - 1 Победа
10 27.03.2011 10:30 h Ботев 97 - Спартак Пд 975 - 0 Победа
11 03.04.2011 10:30 h Средногорец 97 - Ботев 971 - 4 Победа
12 10.04.2011 10:30 h Ботев 97 - Левски 972 - 0 Победа
13 15.04.2011 12:00 h Локо Пд 97 - Ботев 971 - 1 Равен
14 22.04.2011 10:30 h Ботев 97 - Раковски 9711 - 1 Победа
15 01.05.2011 10:30 h Марица Пд 97 - Ботев 973 - 1 Загуба
16 07.05.2011 10:30 h Ботев 97 - Васил Левски 971 - 0 Победа
17 15.05.2011 10:30 h Ботев 97 - Борислав 971 - 3 Загуба
18 21.05.2011 10:30 h Брестник 97 - Ботев 971 - 3 Победа