Купа на БФС - набор 2000 - 2015/2016
Програма на: "Ботев 2002" 2000

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
3 22.09.2015 10:30 h "Ботев 2002" 2000 - Ботев 20001 - 2 Загуба