Купа на БФС - набор 2000 - 2015/2016
Програма на: Берое 2000

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
5 11.11.2015 14:00 h Берое 2000 - Ботев 20003 - 1 Победа
5 25.11.2015 14:00 h Ботев 2000 - Берое 20004 - 1 Загуба