Областна група - Деца 2002 - 2015/2016
Програма на: Ботев 2002

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 06.09.2015 10:30 h Кричим 2002 - Ботев 20022 - 6 Победа
2 13.09.2015 16:00 h Ботев 2002 - Асеновец 20024 - 0 Победа
3 20.09.2015 10:30 h Строево 2002 - Ботев 20024 - 10 Победа
4 27.09.2015 10:30 h Ботев 2002 - Реал Пд 20023 - 0 Победа
5 04.10.2015 10:30 h Марица Пд 2002 - Ботев 20020 - 5 Победа
6 18.11.2015 10:30 h Ботев 2002 - Брестовица 200219 - 0 Победа
7 17.10.2015 10:30 h Левски Кл 2002 - Ботев 20020 - 2 Победа
8 12.11.2015 16:00 h Ботев 2002 - Марица-2 Пд 200210 - 0 Победа
9 31.10.2015 10:30 h Хисар 2002 - Ботев 20021 - 12 Победа
10 05.11.2015 15:00 h Ботев 2002 - Локо Пд 20022 - 2 Равен
11 15.11.2015 13:00 h Евроколеж 2002 - Ботев 20020 - 2 Победа
12 22.11.2015 10:30 h Ботев 2002 - Вихър Бз 200217 - 0 Победа
13 29.11.2015 10:30 h Спартак Пд 2002 - Ботев 20020 - 2 Победа
14 05.03.2016 10:30 h Ботев 2002 - Кричим 20026 - 0 Победа
15 11.03.2016 15:00 h Асеновец 2002 - Ботев 20020 - 3 Победа
16 20.03.2016 10:00 h Ботев 2002 - Строево 200215 - 0 Победа
17 27.03.2016 10:30 h Реал Пд 2002 - Ботев 20020 - 5 Победа
18 03.04.2016 10:00 h Ботев 2002 - Марица Пд 20024 - 0 Победа
19 10.04.2016 10:30 h Брестовица 2002 - Ботев 2002 - 
20 17.04.2016 10:30 h Ботев 2002 - Левски Кл 20027 - 0 Победа
21 24.04.2016 10:30 h Марица-2 Пд 2002 - Ботев 20020 - 5 Победа
22 29.04.2016 10:30 h Ботев 2002 - Хисар 200216 - 0 Победа
23 29.05.2016 10:30 h Локо Пд 2002 - Ботев 20020 - 1 Победа
24 15.05.2016 10:30 h Ботев 2002 - Евроколеж 20023 - 0 Победа
25 22.05.2016 10:30 h Вихър Бз 2002 - Ботев 20020 - 6 Победа
26 29.05.2016 10:30 h Ботев 2002 - Спартак Пд 20023 - 0 Победа