Областна група - Деца 2002 - 2015/2016
Програма на: Кричим 2002

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 06.09.2015 10:30 h Кричим 2002 - Ботев 20022 - 6 Загуба
2 13.09.2015 10:30 h Кричим 2002 - Строево 20026 - 0 Победа
3 20.09.2015 12:00 h Марица Пд 2002 - Кричим 20023 - 0 Загуба
4 27.09.2015 10:30 h Кричим 2002 - Левски Кл 20021 - 1 Равен
5 04.10.2015 10:30 h Хисар 2002 - Кричим 20021 - 3 Победа
6 11.10.2015 10:30 h Кричим 2002 - Евроколеж 20023 - 1 Победа
7 18.10.2015 10:30 h Спартак Пд 2002 - Кричим 20021 - 1 Равен
8 25.10.2015 10:30 h Кричим 2002 - Асеновец 20021 - 1 Равен
9 01.11.2015 12:00 h Реал Пд 2002 - Кричим 20022 - 2 Равен
10 08.11.2015 10:30 h Кричим 2002 - Брестовица 20024 - 0 Победа
11 15.11.2015 10:30 h Марица-2 Пд 2002 - Кричим 20021 - 0 Загуба
12 22.11.2015 10:30 h Кричим 2002 - Локо Пд 20020 - 5 Загуба
13 29.11.2015 10:30 h Вихър Бз 2002 - Кричим 20021 - 8 Победа
14 05.03.2016 10:30 h Ботев 2002 - Кричим 20026 - 0 Загуба
15 13.03.2016 10:30 h Строево 2002 - Кричим 20020 - 5 Победа
16 20.03.2016 10:30 h Кричим 2002 - Марица Пд 20022 - 3 Загуба
17 26.03.2016 10:30 h Левски Кл 2002 - Кричим 20021 - 0 Загуба
18 03.04.2016 10:30 h Кричим 2002 - Хисар 20028 - 0 Победа
19 08.04.2016 10:30 h Евроколеж 2002 - Кричим 20021 - 2 Победа
20 17.04.2016 10:30 h Кричим 2002 - Спартак Пд 20026 - 2 Победа
21 22.04.2016 15:00 h Асеновец 2002 - Кричим 20020 - 0 Равен
22 30.04.2016 10:30 h Кричим 2002 - Реал Пд 20025 - 0 Победа
23 08.05.2016 10:30 h Брестовица 2002 - Кричим 20021 - 7 Победа
24 15.05.2016 10:30 h Кричим 2002 - Марица-2 Пд 20027 - 0 Победа
25 22.05.2016 10:30 h Локо Пд 2002 - Кричим 20022 - 1 Загуба
26 29.05.2016 10:30 h Кричим 2002 - Вихър Бз 20023 - 0 Победа