Деца "Център" 2003 - 2015/2016
Програма на: Ботев 2003

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 06.09.2015 10:30 h Реал Пд 2003 - Ботев 2003 - 
2 18.11.2015 15:00 h Сокол 2003 - Ботев 20030 - 8 Победа
3 13.09.2015 10:30 h Ботев 2003 - Локо Пд 20033 - 0 Победа
4 20.09.2015 10:30 h Левски Кл 2003 - Ботев 20031 - 4 Победа
5 23.09.2015 17:00 h Ботев 2003 - Садово 200311 - 0 Победа
6 27.09.2015 10:30 h Орлета Пз 2003 - Ботев 20030 - 8 Победа
7 03.10.2015 10:00 h Ботев 2003 - Марица Пд 200312 - 0 Победа
8 11.10.2015 12:00 h Арена 2003 - Ботев 20030 - 3 Победа
9 18.10.2015 12:00 h Ботев 2003 - Родопа 20039 - 0 Победа
10 04.11.2015 15:00 h Гигант 2003 - Ботев 20030 - 11 Победа
11 11.11.2015 15:00 h Ботев 2003 - Спартак Пд 20036 - 1 Победа
12 08.11.2015 10:30 h Евроколеж 2003 - Ботев 20030 - 3 Победа
13 15.11.2015 10:30 h Ботев 2003 - Асеновец 20036 - 0 Победа
14 22.11.2015 10:30 h Раковски 2003 - Ботев 20030 - 7 Победа
15 29.11.2015 10:30 h Ботев 2003 - Борислав 20033 - 0 Победа
16 28.02.2016 10:30 h Ботев 2003 - Реал Пд 2003 - 
17 06.03.2016 10:30 h Ботев 2003 - Сокол 200314 - 0 Победа
18 13.03.2016 10:30 h Локо Пд 2003 - Ботев 20030 - 3 Победа
19 19.03.2016 14:00 h Ботев 2003 - Левски Кл 20036 - 0 Победа
20 27.03.2016 10:30 h Садово 2003 - Ботев 2003 - 
21 03.04.2016 12:00 h Ботев 2003 - Орлета Пз 20036 - 0 Победа
22 06.04.2016 10:30 h Марица Пд 2003 - Ботев 2003 - 
23 10.04.2016 10:30 h Ботев 2003 - Арена 20033 - 0 Победа
24 17.04.2016 12:00 h Родопа 2003 - Ботев 20030 - 3 Победа
25 24.04.2016 10:30 h Ботев 2003 - Гигант 200322 - 0 Победа
26 28.04.2016 15:00 h Спартак Пд 2003 - Ботев 20031 - 3 Победа
27 08.05.2016 10:30 h Ботев 2003 - Евроколеж 200310 - 0 Победа
28 14.05.2016 10:30 h Асеновец 2003 - Ботев 20030 - 2 Победа
29 22.05.2016 10:30 h Ботев 2003 - Раковски 20033 - 0 Победа
30 29.05.2016 10:30 h Борислав 2003 - Ботев 20030 - 2 Победа