Деца "Център" 2003 - 2015/2016
Програма на: Орлета Пз 2003

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 16.09.2015 10:30 h Евроколеж 2003 - Орлета Пз 2003 - 
2 09.09.2015 10:30 h Орлета Пз 2003 - Асеновец 20034 - 1 Победа
3 13.09.2015 10:30 h Раковски 2003 - Орлета Пз 20031 - 10 Победа
4 20.09.2015 11:00 h Орлета Пз 2003 - Борислав 200310 - 0 Победа
5 23.09.2015 15:00 h Реал Пд 2003 - Орлета Пз 20031 - 4 Победа
6 27.09.2015 10:30 h Орлета Пз 2003 - Ботев 20030 - 8 Загуба
7 01.10.2015 16:00 h Локо Пд 2003 - Орлета Пз 20034 - 0 Загуба
8 11.10.2015 11:00 h Орлета Пз 2003 - Левски Кл 20033 - 3 Равен
9 18.10.2015 10:30 h Садово 2003 - Орлета Пз 2003 - 
10 25.10.2015 10:30 h Сокол 2003 - Орлета Пз 20030 - 5 Победа
11 01.11.2015 10:30 h Орлета Пз 2003 - Марица Пд 20032 - 4 Загуба
12 08.11.2015 12:00 h Арена 2003 - Орлета Пз 20030 - 3 Победа
13 15.11.2015 12:00 h Орлета Пз 2003 - Родопа 20033 - 0 Победа
14 22.11.2015 10:30 h Гигант 2003 - Орлета Пз 20030 - 4 Победа
15 29.11.2015 10:30 h Орлета Пз 2003 - Спартак Пд 20030 - 0 Равен
16 28.02.2016 10:30 h Орлета Пз 2003 - Евроколеж 20038 - 1 Победа
17 06.03.2016 10:30 h Асеновец 2003 - Орлета Пз 20032 - 2 Равен
18 12.03.2016 10:30 h Орлета Пз 2003 - Раковски 20033 - 0 Победа
19 20.03.2016 10:30 h Борислав 2003 - Орлета Пз 20030 - 10 Победа
20 26.03.2016 10:30 h Орлета Пз 2003 - Реал Пд 20038 - 0 Победа
21 03.04.2016 12:00 h Ботев 2003 - Орлета Пз 20036 - 0 Загуба
22 06.04.2016 10:30 h Орлета Пз 2003 - Локо Пд 20030 - 1 Загуба
23 09.04.2016 10:30 h Левски Кл 2003 - Орлета Пз 20031 - 2 Победа
24 17.04.2016 10:30 h Орлета Пз 2003 - Садово 2003 - 
25 23.04.2016 10:30 h Орлета Пз 2003 - Сокол 20032 - 1 Победа
26 30.04.2016 10:30 h Марица Пд 2003 - Орлета Пз 20032 - 2 Равен
27 08.05.2016 10:30 h Орлета Пз 2003 - Арена 20033 - 0 Победа
28 14.05.2016 13:00 h Родопа 2003 - Орлета Пз 20033 - 1 Загуба
29 21.05.2016 10:30 h Орлета Пз 2003 - Гигант 20034 - 2 Победа
30 27.05.2016 16:00 h Спартак Пд 2003 - Орлета Пз 20035 - 0 Загуба