Деца "Център" 2003 - 2015/2016
Програма на: Родопа 2003

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 06.09.2015 12:00 h Родопа 2003 - Сокол 2003 - 
2 09.09.2015 14:00 h Родопа 2003 - Гигант 20035 - 0 Победа
3 13.09.2015 14:00 h Спартак Пд 2003 - Родопа 2003 - 
4 20.09.2015 12:00 h Родопа 2003 - Евроколеж 200313 - 1 Победа
5 23.09.2015 15:00 h Асеновец 2003 - Родопа 20031 - 0 Загуба
6 27.09.2015 10:30 h Родопа 2003 - Раковски 20033 - 0 Победа
7 04.10.2015 10:30 h Борислав 2003 - Родопа 20032 - 8 Победа
8 11.10.2015 10:30 h Родопа 2003 - Реал Пд 20033 - 0 Победа
9 18.10.2015 12:00 h Ботев 2003 - Родопа 20039 - 0 Загуба
10 24.10.2015 12:00 h Родопа 2003 - Локо Пд 20033 - 2 Победа
11 01.11.2015 10:30 h Левски Кл 2003 - Родопа 20032 - 1 Загуба
12 08.11.2015 12:00 h Родопа 2003 - Садово 2003 - 
13 15.11.2015 12:00 h Орлета Пз 2003 - Родопа 20033 - 0 Загуба
14 22.11.2015 12:00 h Родопа 2003 - Марица Пд 20031 - 1 Равен
15 29.11.2015 10:30 h Арена 2003 - Родопа 20030 - 3 Победа
16 28.02.2016 10:30 h Сокол 2003 - Родопа 20032 - 4 Победа
17 06.03.2016 12:00 h Гигант 2003 - Родопа 20033 - 7 Победа
18 13.03.2016 12:00 h Родопа 2003 - Спартак Пд 2003 - 
19 20.03.2016 12:00 h Евроколеж 2003 - Родопа 20030 - 4 Победа
20 27.03.2016 12:00 h Родопа 2003 - Асеновец 20035 - 3 Победа
21 03.04.2016 12:00 h Раковски 2003 - Родопа 20030 - 7 Победа
22 06.04.2016 13:00 h Родопа 2003 - Борислав 2003 - 
23 10.04.2016 12:00 h Реал Пд 2003 - Родопа 20032 - 0 Загуба
24 17.04.2016 12:00 h Родопа 2003 - Ботев 20030 - 3 Загуба
25 24.04.2016 12:00 h Локо Пд 2003 - Родопа 20033 - 0 Загуба
26 30.04.2016 13:00 h Родопа 2003 - Левски Кл 20031 - 1 Равен
27 08.05.2016 10:30 h Садово 2003 - Родопа 2003 - 
28 14.05.2016 13:00 h Родопа 2003 - Орлета Пз 20033 - 1 Победа
29 21.05.2016 12:00 h Марица Пд 2003 - Родопа 20035 - 0 Загуба
30 29.05.2016 10:30 h Родопа 2003 - Арена 20033 - 0 Победа