Деца "Център" 2003 - 2015/2016
Програма на: Сокол 2003

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
2 18.11.2015 15:00 h Сокол 2003 - Ботев 20030 - 8 Загуба
5 23.09.2015 17:00 h Спартак Пд 2003 - Сокол 20035 - 1 Загуба
6 27.09.2015 10:30 h Сокол 2003 - Левски Кл 20030 - 4 Загуба
9 16.10.2015 14:00 h Асеновец 2003 - Сокол 20031 - 0 Загуба
10 25.10.2015 10:30 h Сокол 2003 - Орлета Пз 20030 - 5 Загуба
11 01.11.2015 12:00 h Раковски 2003 - Сокол 20033 - 0 Загуба
12 08.11.2015 10:30 h Сокол 2003 - Марица Пд 20030 - 4 Загуба
13 15.11.2015 10:30 h Борислав 2003 - Сокол 20032 - 1 Загуба
15 29.11.2015 10:00 h Реал Пд 2003 - Сокол 20031 - 0 Загуба
16 28.02.2016 10:30 h Сокол 2003 - Родопа 20032 - 4 Загуба
17 06.03.2016 10:30 h Ботев 2003 - Сокол 200314 - 0 Загуба
19 20.03.2016 10:30 h Локо Пд 2003 - Сокол 20038 - 0 Загуба
20 27.03.2016 10:30 h Сокол 2003 - Спартак Пд 20030 - 4 Загуба
21 02.04.2016 10:30 h Левски Кл 2003 - Сокол 20032 - 0 Загуба
24 17.04.2016 12:00 h Сокол 2003 - Асеновец 20031 - 3 Загуба
25 23.04.2016 10:30 h Орлета Пз 2003 - Сокол 20032 - 1 Загуба
27 07.05.2016 10:30 h Марица Пд 2003 - Сокол 20037 - 0 Загуба
30 29.05.2016 10:30 h Сокол 2003 - Реал Пд 20030 - 3 Загуба