Контролни срещи
Програма на: Ботев 2007

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 04.02.2016 10:00 h Ботев 2007 - Академия Пловдив 2007 - 
1 10.02.2016 14:00 h Ботев 2007 - Левски-Раковски 20076 - 2 Победа