Балканика Къп - Сандански
Програма на: Ботев 2002

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 10.02.2016 15:30 h Пирин 2002 - Ботев 20020 - 1 Победа
1 11.02.2016 14:30 h Левски 2002 - Ботев 20024 - 2 Загуба
1 12.02.2016 13:00 h Ботев 2002 - Брегалница 20023 - 1 Победа