Купа на БФС - набор 1999 - 2016/2017
Програма на: Ботев 99

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 14.09.2016 14:00 h Ботев 99 - Локо Пд 991 - 1 Равен
2 22.09.2016 15:00 h Ботев 99 - Евроколеж 997 - 0 Победа
3 29.10.2016 14:00 h Ботев 99 - Марек 991 - 3 Загуба
3 19.11.2016 14:00 h Марек 99 - Ботев 991 - 4 Победа
4 01.12.2016 13:00 h Ботев 99 - Берое 991 - 1 Равен
4 15.12.2016 13:00 h Берое 99 - Ботев 992 - 2 Равен
5 09.03.2017 11:00 h Черно море 99 - Ботев 991 - 1 Равен
5 15.03.2017 11:00 h Ботев 99 - Черно море 990 - 2 Загуба