Купа на БФС - набор 1999 - 2016/2017
Програма на: Ботев 99

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
2 22.09.2016 15:00 h Ботев 99 - Евроколеж 997 - 0 Победа
3 19.11.2016 14:00 h Марек 99 - Ботев 991 - 4 Победа