Купа на БФС - набор 1999 - 2016/2017
Програма на: Ботев 99

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 14.09.2016 14:00 h Ботев 99 - Локо Пд 991 - 1 Равен
4 01.12.2016 13:00 h Ботев 99 - Берое 991 - 1 Равен
4 15.12.2016 13:00 h Берое 99 - Ботев 992 - 2 Равен
5 09.03.2017 11:00 h Черно море 99 - Ботев 991 - 1 Равен