Деца "Център" 2004 - 2016/2017
Програма на: Ботев 2004

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 11.09.2016 10:30 h Ботев 2004 - Орлета Пз 200418 - 0 Победа
2 18.09.2016 13:00 h Ботев 2004 - Локомотив-1 20042 - 2 Равен
3 25.09.2016 10:30 h Спартак Пд 2004 - Ботев 20040 - 8 Победа
4 02.10.2016 12:00 h Ботев 2004 - Родопа 200413 - 0 Победа
5 07.10.2016 16:00 h Тракия 2004 - Ботев 20040 - 9 Победа
6 05.10.2016 19:00 h Ботев 2004 - Асеновец 200413 - 0 Победа
7 23.10.2016 10:30 h Локомотив-2 2004 - Ботев 20040 - 6 Победа
8 30.10.2016 10:30 h Ботев 2004 - ФК "Ботев-2002" 20043 - 0 Победа
9 05.11.2016 10:30 h Металик 2004 - Ботев 20040 - 8 Победа
10 13.11.2016 10:00 h Ботев 2004 - Чавдар 200415 - 0 Победа
11 20.11.2016 10:30 h Марица Пд 2004 - Ботев 20040 - 10 Победа
12 12.03.2017 10:30 h Орлета Пз 2004 - Ботев 20040 - 10 Победа
13 19.03.2017 12:00 h Локомотив-1 2004 - Ботев 20042 - 3 Победа
14 25.03.2017 10:00 h Ботев 2004 - Спартак Пд 20046 - 0 Победа
15 02.04.2017 12:00 h Родопа 2004 - Ботев 20040 - 9 Победа
16 06.04.2017 10:30 h Ботев 2004 - Тракия 200410 - 0 Победа
17 13.04.2017 14:00 h Асеновец 2004 - Ботев 20040 - 3 Победа
18 23.04.2017 10:30 h Ботев 2004 - Локомотив-2 20047 - 0 Победа
19 30.04.2017 10:30 h ФК "Ботев-2002" 2004 - Ботев 20042 - 3 Победа
20 07.05.2017 10:30 h Ботев 2004 - Металик 200412 - 1 Победа
21 12.05.2017 18:15 h Чавдар 2004 - Ботев 20040 - 13 Победа
22 21.05.2017 10:30 h Ботев 2004 - Марица Пд 200410 - 0 Победа