Деца "Център" 2004 - 2016/2017
Програма на: Орлета Пз 2004

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 11.09.2016 10:30 h Ботев 2004 - Орлета Пз 200418 - 0 Загуба
2 18.09.2016 10:30 h Орлета Пз 2004 - Локомотив-2 20040 - 6 Загуба
3 25.09.2016 12:00 h Локомотив-1 2004 - Орлета Пз 200414 - 0 Загуба
4 02.10.2016 10:30 h Орлета Пз 2004 - ФК "Ботев-2002" 20043 - 3 Равен
5 09.10.2016 10:30 h Спартак Пд 2004 - Орлета Пз 20048 - 1 Загуба
6 16.10.2016 12:00 h Орлета Пз 2004 - Металик 20042 - 0 Победа
7 23.10.2016 10:30 h Родопа 2004 - Орлета Пз 20047 - 1 Загуба
8 30.10.2016 10:30 h Орлета Пз 2004 - Чавдар 20042 - 0 Победа
9 04.11.2016 13:00 h Тракия 2004 - Орлета Пз 20041 - 2 Победа
10 13.11.2016 10:30 h Орлета Пз 2004 - Марица Пд 20042 - 3 Загуба
11 20.11.2016 10:30 h Асеновец 2004 - Орлета Пз 20043 - 0 Загуба
12 12.03.2017 10:30 h Орлета Пз 2004 - Ботев 20040 - 10 Загуба
13 19.03.2017 10:00 h Локомотив-2 2004 - Орлета Пз 20040 - 1 Победа
14 25.03.2017 10:30 h Орлета Пз 2004 - Локомотив-1 20040 - 11 Загуба
15 02.04.2017 10:30 h ФК "Ботев-2002" 2004 - Орлета Пз 20043 - 1 Загуба
16 09.04.2017 10:30 h Орлета Пз 2004 - Спартак Пд 20040 - 2 Загуба
17 14.04.2017 10:30 h Металик 2004 - Орлета Пз 20046 - 1 Загуба
18 23.04.2017 12:00 h Орлета Пз 2004 - Родопа 20041 - 2 Загуба
19 30.04.2017 10:30 h Чавдар 2004 - Орлета Пз 20041 - 3 Победа
20 07.05.2017 10:30 h Орлета Пз 2004 - Тракия 20040 - 4 Загуба
21 14.05.2017 10:30 h Марица Пд 2004 - Орлета Пз 20043 - 2 Загуба
22 21.05.2017 10:30 h Орлета Пз 2004 - Асеновец 20041 - 2 Загуба