Деца "Център" 2004 - 2016/2017
Програма на: Родопа 2004

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 11.09.2016 12:00 h Родопа 2004 - Металик 20047 - 0 Победа
2 18.09.2016 12:00 h Чавдар 2004 - Родопа 20042 - 5 Победа
3 25.09.2016 12:00 h Родопа 2004 - Марица Пд 20043 - 0 Победа
4 02.10.2016 12:00 h Ботев 2004 - Родопа 200413 - 0 Загуба
5 09.10.2016 12:00 h Родопа 2004 - Локомотив-1 20040 - 6 Загуба
6 16.10.2016 12:00 h Спартак Пд 2004 - Родопа 20044 - 0 Загуба
7 23.10.2016 10:30 h Родопа 2004 - Орлета Пз 20047 - 1 Победа
8 30.10.2016 12:00 h Родопа 2004 - Тракия 20043 - 0 Победа
9 06.11.2016 11:00 h Асеновец 2004 - Родопа 20044 - 4 Равен
10 13.11.2016 12:00 h Родопа 2004 - Локомотив-2 20041 - 1 Равен
11 20.11.2016 12:00 h ФК "Ботев-2002" 2004 - Родопа 20043 - 0 Загуба
12 12.03.2017 10:30 h Металик 2004 - Родопа 20041 - 1 Равен
13 19.03.2017 10:30 h Родопа 2004 - Чавдар 20044 - 1 Победа
14 25.03.2017 12:00 h Марица Пд 2004 - Родопа 200410 - 0 Загуба
15 02.04.2017 12:00 h Родопа 2004 - Ботев 20040 - 9 Загуба
16 09.04.2017 12:00 h Локомотив-1 2004 - Родопа 20048 - 1 Загуба
17 14.04.2017 12:00 h Родопа 2004 - Спартак Пд 20043 - 0 Победа
18 23.04.2017 12:00 h Орлета Пз 2004 - Родопа 20041 - 2 Победа
19 28.04.2017 15:00 h Тракия 2004 - Родопа 20046 - 1 Загуба
20 07.05.2017 12:00 h Родопа 2004 - Асеновец 20045 - 0 Победа
21 14.05.2017 12:00 h Локомотив-2 2004 - Родопа 20041 - 1 Равен
22 21.05.2017 12:00 h Родопа 2004 - ФК "Ботев-2002" 20041 - 3 Загуба