Междуобластна група - набор 2003 - 2016/2017
Програма на: Сокол 2003

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 17.09.2016 10:30 h Сокол 2003 - Спартак Пд 20032 - 0 Победа
2 24.09.2016 10:30 h Марица Пд 2003 - Сокол 20031 - 2 Победа
4 08.10.2016 12:00 h Родопа 2003 - Сокол 20032 - 1 Загуба
5 15.10.2016 11:00 h Сокол 2003 - Хасково 20031 - 1 Равен
6 22.10.2016 10:30 h Сокол 2003 - Орлета Пз 20034 - 0 Победа
7 29.10.2016 10:30 h Асеновец 2003 - Сокол 20030 - 1 Победа
8 05.11.2016 10:30 h Сокол 2003 - Локо Пд 20031 - 1 Равен
9 13.11.2016 12:00 h Ботев 2003 - Сокол 20031 - 0 Загуба
10 25.03.2017 10:30 h Спартак Пд 2003 - Сокол 20030 - 0 Равен
11 02.04.2017 10:30 h Сокол 2003 - Марица Пд 20033 - 0 Победа
13 15.04.2017 13:00 h Сокол 2003 - Родопа 20032 - 0 Победа
14 22.04.2017 11:00 h Хасково 2003 - Сокол 20031 - 1 Равен
15 29.04.2017 10:30 h Орлета Пз 2003 - Сокол 20030 - 7 Победа
16 06.05.2017 10:30 h Сокол 2003 - Асеновец 20034 - 1 Победа
17 13.05.2017 10:30 h Локо Пд 2003 - Сокол 20033 - 2 Загуба
18 21.05.2017 10:30 h Сокол 2003 - Ботев 20031 - 0 Победа