Деца "Център" - 2017/2018
Програма на: Ботев 2006

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
6 07.10.2017 10:30 h Векта 2005 - Ботев 20060 - 0 Равен
14 10.03.2018 12:00 h Ботев 2006 - Левски Пат 20050 - 0 Равен