Деца "Център" - 2017/2018
Програма на: Гигант 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
3 23.09.2017 10:30 h Гигант 2005 - Атлетик 20053 - 0 Победа
8 21.10.2017 10:30 h Гигант 2005 - Раковски 20053 - 0 Победа