Деца "Център" - 2017/2018
Програма на: Родопа 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 17.09.2017 12:00 h Родопа 2005 - Марица Пд 20050 - 2 Загуба
2 20.09.2017 16:00 h Векта 2005 - Родопа 20052 - 0 Загуба
3 24.09.2017 12:00 h Родопа 2005 - Локо Пд-2 20050 - 4 Загуба
4 27.09.2017 16:00 h Атлетик 2005 - Родопа 20050 - 3 Победа
5 30.09.2017 12:00 h Родопа 2005 - Ботев 20050 - 9 Загуба
6 07.10.2017 12:00 h Гигант 2005 - Родопа 20051 - 5 Победа
7 15.10.2017 12:00 h Родопа 2005 - Асти 20051 - 1 Равен
8 22.10.2017 12:00 h Родопа 2005 - Локо Пд-1 20050 - 3 Загуба
9 29.10.2017 12:00 h Раковски 2005 - Родопа 20052 - 4 Победа
10 05.11.2017 12:00 h Родопа 2005 - Левски Пат 20051 - 7 Загуба
11 11.11.2017 12:00 h Ботев 2006 - Родопа 20053 - 0 Загуба
12 19.11.2017 12:00 h Родопа 2005 - Асеновец 20055 - 1 Победа
13 26.11.2017 12:00 h Брестник 2005 - Родопа 20052 - 1 Загуба
14 11.03.2018 12:00 h Марица Пд 2005 - Родопа 20051 - 1 Равен
15 18.03.2018 12:00 h Родопа 2005 - Векта 20052 - 0 Победа
16 25.03.2018 12:00 h Локо Пд-2 2005 - Родопа 20050 - 0 Равен
17 01.04.2018 10:30 h Родопа 2005 - Атлетик 20053 - 0 Победа
18 04.04.2018 12:00 h Ботев 2005 - Родопа 200524 - 0 Загуба
19 08.04.2018 12:00 h Родопа 2005 - Гигант 200514 - 2 Победа
20 15.04.2018 12:00 h Асти 2005 - Родопа 20053 - 2 Загуба
21 22.04.2018 12:00 h Локо Пд-1 2005 - Родопа 200512 - 0 Загуба
22 29.04.2018 12:00 h Родопа 2005 - Раковски 20053 - 0 Победа
23 05.05.2018 12:00 h Левски Пат 2005 - Родопа 20057 - 0 Загуба
24 13.05.2018 12:00 h Родопа 2005 - Ботев 20060 - 5 Загуба
25 20.05.2018 13:00 h Асеновец 2005 - Родопа 20056 - 3 Загуба
26 27.05.2018 12:00 h Родопа 2005 - Брестник 20053 - 0 Победа