Деца "Център" - 2017/2018
Програма на: Родопа 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
4 27.09.2017 16:00 h Атлетик 2005 - Родопа 20050 - 3 Победа
6 07.10.2017 12:00 h Гигант 2005 - Родопа 20051 - 5 Победа
9 29.10.2017 12:00 h Раковски 2005 - Родопа 20052 - 4 Победа
12 19.11.2017 12:00 h Родопа 2005 - Асеновец 20055 - 1 Победа
15 18.03.2018 12:00 h Родопа 2005 - Векта 20052 - 0 Победа
17 01.04.2018 10:30 h Родопа 2005 - Атлетик 20053 - 0 Победа
19 08.04.2018 12:00 h Родопа 2005 - Гигант 200514 - 2 Победа
22 29.04.2018 12:00 h Родопа 2005 - Раковски 20053 - 0 Победа
26 27.05.2018 12:00 h Родопа 2005 - Брестник 20053 - 0 Победа