Деца "Център" - 2017/2018
Програма на: Левски Пат 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 15.09.2017 17:00 h Левски Пат 2005 - Ботев 20060 - 8 Загуба
2 20.09.2017 16:00 h Асеновец 2005 - Левски Пат 20051 - 13 Победа
3 24.09.2017 10:30 h Левски Пат 2005 - Брестник 20056 - 0 Победа
4 27.09.2017 16:00 h Марица Пд 2005 - Левски Пат 20051 - 2 Победа
5 30.09.2017 10:30 h Левски Пат 2005 - Векта 20054 - 0 Победа
6 08.10.2017 10:30 h Локо Пд-2 2005 - Левски Пат 20051 - 4 Победа
7 15.10.2017 10:30 h Левски Пат 2005 - Атлетик 20053 - 0 Победа
8 22.10.2017 10:30 h Ботев 2005 - Левски Пат 20056 - 1 Загуба
9 29.10.2017 10:30 h Левски Пат 2005 - Гигант 20053 - 0 Победа
10 05.11.2017 12:00 h Родопа 2005 - Левски Пат 20051 - 7 Победа
11 12.11.2017 10:30 h Левски Пат 2005 - Локо Пд-1 20050 - 1 Загуба
12 19.11.2017 10:30 h Раковски 2005 - Левски Пат 20051 - 9 Победа
13 26.11.2017 12:00 h Левски Пат 2005 - Асти 20056 - 2 Победа
14 10.03.2018 12:00 h Ботев 2006 - Левски Пат 20050 - 0 Равен
15 17.03.2018 10:30 h Левски Пат 2005 - Асеновец 20056 - 0 Победа
16 25.03.2018 10:30 h Брестник 2005 - Левски Пат 20052 - 1 Загуба
17 31.03.2018 10:30 h Левски Пат 2005 - Марица Пд 20054 - 1 Победа
18 04.04.2018 10:30 h Векта 2005 - Левски Пат 20053 - 1 Загуба
19 07.04.2018 10:30 h Левски Пат 2005 - Локо Пд-2 20053 - 1 Победа
20 15.04.2018 12:00 h Атлетик 2005 - Левски Пат 20050 - 8 Победа
21 21.04.2018 10:30 h Левски Пат 2005 - Ботев 20050 - 7 Загуба
22 29.04.2018 10:30 h Гигант 2005 - Левски Пат 20050 - 22 Победа
23 05.05.2018 12:00 h Левски Пат 2005 - Родопа 20057 - 0 Победа
24 13.05.2018 12:00 h Локо Пд-1 2005 - Левски Пат 20053 - 0 Загуба
25 19.05.2018 10:30 h Левски Пат 2005 - Раковски 20053 - 0 Победа
26 27.05.2018 11:00 h Асти 2005 - Левски Пат 20050 - 1 Победа