Деца "Център" - 2017/2018
Програма на: Левски Пат 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 15.09.2017 17:00 h Левски Пат 2005 - Ботев 20060 - 8 Загуба
8 22.10.2017 10:30 h Ботев 2005 - Левски Пат 20056 - 1 Загуба
11 12.11.2017 10:30 h Левски Пат 2005 - Локо Пд-1 20050 - 1 Загуба
16 25.03.2018 10:30 h Брестник 2005 - Левски Пат 20052 - 1 Загуба
18 04.04.2018 10:30 h Векта 2005 - Левски Пат 20053 - 1 Загуба
21 21.04.2018 10:30 h Левски Пат 2005 - Ботев 20050 - 7 Загуба
24 13.05.2018 12:00 h Локо Пд-1 2005 - Левски Пат 20053 - 0 Загуба