Деца "Център" - 2017/2018
Програма на: Векта 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 16.09.2017 12:00 h Гигант 2005 - Векта 20050 - 11 Победа
2 20.09.2017 16:00 h Векта 2005 - Родопа 20052 - 0 Победа
7 15.10.2017 10:30 h Асеновец 2005 - Векта 20050 - 3 Победа
8 21.10.2017 10:30 h Векта 2005 - Брестник 20053 - 0 Победа
12 18.11.2017 10:30 h Атлетик 2005 - Векта 20050 - 3 Победа
14 11.03.2018 10:30 h Векта 2005 - Гигант 200510 - 0 Победа
17 31.03.2018 10:30 h Раковски 2005 - Векта 20050 - 8 Победа
18 04.04.2018 10:30 h Векта 2005 - Левски Пат 20053 - 1 Победа
20 15.04.2018 10:30 h Векта 2005 - Асеновец 20056 - 3 Победа
21 22.04.2018 10:30 h Брестник 2005 - Векта 20051 - 4 Победа
23 06.05.2018 10:30 h Векта 2005 - Асти 20053 - 1 Победа
25 20.05.2018 10:30 h Векта 2005 - Атлетик 20056 - 0 Победа